Uw Keuze voor Betrouwbare Thuisbatterijen!

 

Bij Menting Elektro begrijpen we dat slimme energieopslag een cruciale rol speelt in het maximaliseren van de voordelen van uw zonnestroomsysteem of laadpaal.

In een recente presentatie op het Solar Next-evenement bleek uit een studie dat de combinatie van zonnepanelen, thuisbatterijen en energiemanagementsoftware een opbrengst heeft die maar liefst 3 keer zo hoog is als de initiële investering. Met een terugverdientijd van slechts 7,5 jaar biedt deze totaaloplossing niet alleen een efficiënte energievoorziening, maar ook een financieel aantrekkelijke investering voor consumenten. Tijdens het evenement werd de transitie van zonne-energie naar energie, waarbij zelfredzaamheid centraal staat benadrukt. De integratie van een thuisbatterij, energiemanagementsoftware en een dynamisch energiecontract maakt het mogelijk om geld te verdienen en te profiteren van een stabiele energievoorziening.

 

Wij kunnen bekijken of uw situatie gunstig is voor een thuisbatterij. Met een slimme meter en een dynamisch contract zit hier ook daadwerkelijk een verdienmodel in! Vraag daarom direct een offerte aan.