✎ Offerte aanvragen

 

Om u een gepersonaliseerde offerte te kunnen bieden, vragen we u vriendelijk om het onderstaande formulier in te vullen. Bij Menting Elektro streven we ernaar om een goed en passend ontwerp aan te bieden. 

Na ontvangst van uw offerteaanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. We plannen graag een persoonlijk gesprek in om uw wensen verder te bespreken en eventueel een bezoek aan uw woning in te plannen als dat nodig is. Op die manier kunnen we een gedetailleerde offerte opstellen.

Vul het formulier hieronder in en geef ons de kans om u een gepersonaliseerde offerte te bezorgen. Samen kunnen we uw woning of bedrijfspand transformeren in een energiezuinige en duurzame omgeving.
Bedankt dat u voor Menting Elektro kiest!

Dit is terug te vinden in de jaarafrekening van uw energieleverancier. verwacht u meer te gaan verbruiken in de toekomst? door bijvoorbeeld een nieuwe warmtepomp of elektrische auto? Vermeld dat er dan bij, wij nemen dit graag mee in ons ontwerp. 

 

Dit is terug te vinden in de jaarafrekening van uw energieleverancier. (bij woonhuizen is de waarde meestal 1x35A of 3x25A)

 

Als u uw meterkast wilt laten aanpassen of vervangen. Upload dan hier een foto van uw meterkast. Zo kunnen wij eenvoudig een inschatting maken voor de offerte.