☞ Over ons

Welkom bij Menting Elektro, waar duurzame energie en een persoonlijke aanpak samenkomen. Wij zijn een klein bedrijf, een hecht team van vakmensen met een gedeelde passie voor verduurzaming. Leer ons kennen en ontdek waarom wij jouw ideale partner zijn op het gebied van duurzame elektro-oplossingen.

 

Onze specialisatie ligt in het plaatsen van groepenkasten en het installeren van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Wij geloven dat deze elementen de bouwstenen zijn van een groenere toekomst. Of je nu je energiekosten wilt verlagen, je elektrische auto wilt opladen met groene energie, of je woning wilt voorzien van een betrouwbare energieopslag, wij hebben de juiste vakkennis om jouw wensen te vervullen.

Normen en Certificeringen:

Ons bedrijf is trots op het InstallQ certificaat. Dit certificaat bevestigt onze professionaliteit en bekwaamheid in de elektrotechniek. Kies voor Menting Elektro en kies voor een partner die staat voor kwaliteit en vakmanschap. Daarom werken we volgens de strikte normen NEN1010 en NEN3140. Dit waarborgt niet alleen de betrouwbaarheid van onze installaties, maar ook jouw gemoedsrust.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen jouw groene energietoekomst kunnen realiseren.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat en een offerte. Wij staan klaar om u te helpen!

Locatie

Menting Elektro
Van Rouwenoortweg 14, 6942PK Didam

+31616309678