Veelgestelde vragen


Hoe lang duurt het om een installatie te maken?

Het installatieproces hangt af van de grootte van de installatie en de specifieke wensen van de klant. Over het algemeen word de installatie binnen 1 dag gemonteerd.

Hoe werkt salderen?

Salderen houdt in dat de energie die u produceert met uw zonnepanelen wordt verrekend met de energie die u verbruikt. De politiek heeft besloten om deze regeling in stand te blijven houden

Regelen jullie de btw aftrek zonnepanelen?

Momenteel betaal je 0% BTW over uw zonnestroom installatie. Wij sturen u een factuur zonder btw, u hoeft verder niks hiervoor te doen.

Bij thuisbatterijen kunt u de btw terugvragen bij de belastingdienst, u krijgt hierdoor 21% korting op uw batterij, waardoor deze batterij nog sneller is terugverdiend.

Welke omvormers heb ik nodig?

Afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen kunnen onze specialisten de meest geschikte omvormers voor uw installatie adviseren. 

Is een thuisbatterij rendabel?

Een thuisbatterij kan zeker rendabel zijn, vooral als u veel energie verbruikt op momenten dat de zon niet schijnt. Met een dynamisch energiecontract kunt u uw thuisbatterij zelfs al tussen de 6 a 8 jaar terugverdienen. Onze adviseurs kunnen samen met u de mogelijke voordelen bespreken.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Onze experts kunnen een nauwkeurige berekening maken op basis van uw energieverbruik en de beschikbare ruimte op uw dak. Vul nu het offerte aanvraagformulier in en ontvang gratis vrijblijvend een offerte met daarin een overzicht hoeveel zonnepanelen u nodig zult hebben, en de terugverdientijd van uw systeem.

Moet ik nog iets aangeven bij de netbeheerder als ik ga terugleveren?

Zodra de zonnepanelen op uw dak liggen hoeft u enkel een aantal gegevens in te vullen op www.energieleveren.nl

Wij zullen u alle informatie in een hand-out geven nadat alle zonnepanelen in bedrijf zijn gesteld. let op dit is verplicht! Het formulier op deze website word automatisch doorgegeven aan de netbeheerder.