Jouw Weg naar Duurzame Energie! ☀

 

Bij Menting Elektro geloven we sterk in de kracht van zonne-energie als de duurzame sleutel tot een groenere toekomst. Overweeg je zonnepanelen voor jouw woonhuis of bedrijfspand? Hier zijn enkele redenen waarom je bij ons aan het juiste adres bent:

Waarom Menting Elektro?

 1. Investering met Snel Rendement:

Investeren in zonnepanelen is niet alleen een bijdrage aan een duurzame toekomst, maar het is ook een investering die zichzelf terugbetaalt. Binnen enkele jaren geniet je niet alleen van lagere energierekeningen, maar heb je ook een waardevolle investering gedaan voor de lange termijn.

2. Klein Team, Persoonlijke Aanpak:

Menting Elektro is een klein bedrijf dat de persoonlijke aanpak hoog in het vaandel draagt. Wij geloven dat elke klant uniek is en verdient aandacht op maat. Met veel kennis en ervaring staan wij klaar om jou te begeleiden in de wereld van duurzame -zonne-energie.

5. Gecertificeerd Personeel:

Bij ons werk je samen met professionals die niet alleen passie hebben voor duurzaamheid, maar ook beschikken over de benodigde certificeringen. Zo ben je verzekerd van een deskundige installatie en service.

5. Toekomstgericht Denken:

Bij Menting Elektro zijn we gericht op de toekomst. We begrijpen dat de keuze voor zonnepanelen niet alleen gaat over het verminderen van jouw ecologische voetafdruk, maar ook over het voorbereiden van jouw huis op de energiebehoefte van morgen. Elk huis is uniek, en daarom streven we ernaar ontwerpen te maken die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Daarom nemen we de tijd om bij jou thuis langs te komen voor een technische opname. We willen niet alleen de fysieke kenmerken van je huis, meterkast en dak bekijken, maar ook jouw wensen in kaart brengen. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte opstellen dat perfect aansluit bij jouw situatie.

 


Zonnepaneel systemen bij Menting Elektro

1. Stringomvormers - GoodWe:

Onze systemen met stringomvormers, met het betrouwbare merk GoodWe, zorgen voor een efficiënte omzetting van zonne-energie. Deze oplossing is ideaal voor huizen en bedrijven die streven naar kosteneffectieve energieopwekking.

2. Omvormers met Optimizers - SolarEdge:

Maak gebruik van de nieuwste technologie met onze systemen die gebruikmaken van omvormers met optimizers van SolarEdge. Hiermee optimaliseer je de prestaties van elk paneel individueel, wat resulteert in een hogere energieopbrengst, zelfs onder variabele omstandigheden op verschillende dakvlakken.

3. Micro-omvormers - Enphase:

Voor maximale flexibiliteit en prestaties bieden onze systemen met micro-omvormers van Enphase een oplossing op paneelniveau. Dit is ideaal voor complexe daken of situaties met gedeeltelijke schaduw van bomen of schoorstenen.

 

Bij Menting Elektro streven we naar het leveren van betrouwbare, efficiënte, en veilige zonne-energiesystemen die perfect passen bij jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing en ontdek de voordelen van groene energie met Menting Elektro!

 

Onze merken

Goodwe is een merk met ideale string-omvormers, de omvormers bevatten hoogwaardige componenten en zijn makkelijk uit te breiden met een laadpaal of een batterijopslag.

Solaredge is een luxere string-omvormer die gebruik maakt van optimizers. Deze optimizers zorgen ervoor dat elk paneel afzonderlijk zijn optimale rendement blijft behouden.

Bij Enphase systemen word er onder ieder zonnepaneel afzonderlijk een micro-omvormer geplaatst. Dit systeem is veilig en betrouwbaar en makkelijk inzetbaar op ieder type dak.