Meterkast uitbreiden, of groepenkast vervangen?

 

Bij Menting Elektro zien wij uw meterkast als het kloppende hart van uw elektrotechnische installatie. Of u nu uw huidige meterkast wilt vervangen, uitbreiden of zelfs een compleet nieuwe groepenkast wilt ontwerpen, wij staan voor u klaar. 


Onze Diensten

1. Vervanging volgens Huidige Installatienormen:

Of het nu gaat om vervanging van uw huidige meterkast, uitbreiding of ontwerp van een nieuwe groepenkast, wij werken volgens de huidige installatienormen, zoals de NEN 1010 en de NEN 3140. U kunt vertrouwen op een veilige en betrouwbare installatie.

2. Erkende Elektriciens:

Wij werken uitsluitend met erkende elektriciens die gecertificeerd zijn in hun vakgebied. Onze vakmensen hebben de expertise om uw meterkast op de juiste manier te installeren, rekening houdend met alle veiligheidsvoorschriften en normen.

3. Advies op Maat:

Of u nu een aanpassing, vervanging of informatie nodig heeft over het aanleggen van een nieuwe groepenkast, wij bieden advies op maat. Stuur ons een mail met een foto van uw huidige meterkast, en wij beoordelen deze om vervolgens een vrijblijvende offerte met ons advies terug te sturen.

4. Voorbereiding op de Toekomst:

Onze vakmensen denken graag met u mee. Wilt u een voorbereiding voor een toekomstige kookgroep omdat u van het gas af gaat? Of wilt u een uitbreiding van de groepenkast of heeft u andere specifieke wensen? Vermeld deze dan in uw offerteaanvraag, en wij nemen dit mee in ons advies.

Waarom Menting Elektro?

  • Vakmanschap en Expertise: Onze erkende elektriciens hebben de nodige kennis en ervaring om uw meterkast op hoog niveau te installeren.

  • Conform de Normen: Wij werken volgens de geldende installatienormen, waaronder de NEN 1010, om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw installatie te waarborgen.

  • Persoonlijke Benadering: Onze vakmensen denken graag met u mee en bieden advies op maat, zodat uw meterkast voldoet aan uw specifieke behoeften.

Menting Elektro staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw meterkast project.